2008 اکتبر 6
نام کاربری: کلمه عبور:
نظرات شما درباره مقالات

در اين بخش شما می توانيد درباره سياست تحريريه «زيگ زاگ»، کيفيت مطالب و عکسها، نوع انتخاب موضوعها و ... نظر بدهيد.

لطفا هنگام نوشتن نظر خود يا پاسخ دادن به نظر ديگران، قوانين و مقررات سايت را در نظر داشته باشيد.

در ساير بخشهای اين سخنگاه (نظر شما) همچنين می توانيد پيشنهادها و طرحهای خود را ارائه کنيد يا برای مطالب آينده مجله، موضوعهای مورد نظرتان را پيشنهاد بدهيد.

بخشی نيز برای ثبت مشکلات فنی شما اختصاص يافته است.

نظرات شما درباره مقالات

salam,

chandvaghte pish dar morede pesaran hamjensbaz neveshtid,mikhastam khahesh konam dar rabete ba injoor dokhtaran ham benevisid,

mamnoon

نظرات شما درباره مقالات

با سلام . فكر ميكنم در يك مقطع زماني زيگزاگ چند تا مقاله ناب رو كرد و متاسفانه بعد از جشنواره فجر مقاله " زيگزاگي " رو شاهد نبوديم .

يك مثال خوب واسه يه مقاله پر و پيمون و واقعا تاثير گذار " مردانه , آنسوي خط قرمز " بود . مقاله " كي گفته لا ابالي ام ؟ " هم واقعا متفاوت و " زيگزاگي " بود .

اما چي باعث اين نزول كيفيت شده ؟ نبودن سوژه هاي داغ ؟ زيگ زاگ ميتونست همزمان با چهار شنبه سورى يه مقاله بمب بده بيرون ... يك مقاله متفاوت ... اما شاهد چي بوديم ؟ يه مقاله خيلي معمولي كه فقط در پي نشان دادن ترقه بازي ها ,  نصيحت ها و گفته هاي بين چند شخص بود . يعني اون جامعيتي كه سوژه اي مثل چهارشنبه سوري داره رو لحاظ نكرده بود .

دوم اينكه :  كوتاه شدن " متن " گزارش ها به بهانه مختصر و مفيد بودن , من خواننده رو نه تنها با يك مقاله مختصر و مفيد مواجه نميكنه .. بلكه اين ذهنيت رو در من ايجاد ميكنه كه مطلبي بيش از آنچه نوشته شده وجود ندارد . به عنوان مثال "هفت سين در زير زمين " با وجود تلاش تحسين بر انگيز علي شاكرى , شامل مصاحبه هاى بسيار كوتاه و خيلي سطحي هستند . فايل صوتي مصاحبه با " هيچكس " را كه گوش كردم باور نكردم اين همان علي شاكري است كه گزارش محشر " مردانه آنسوي خط قرمز " را تهيه كرده است . مصاحبه با هر كدام از اين 7 رپر ميتوانست خود طولاني تر از اين حرف ها باشد . حدس ميزنم خستگي آخر سال موجب اين بي انگيزه گى باشد .

اما چند تا پيشنهاد : 1- امكان " امتياز دادن " به مطالب رو توي سايت قرار بدين . كه نويسنده جز بخش كامنت ها متوجه بشه كه در چه سطحي مطلب مينويسه . اين راه هم سريع تره و هم موجب جنگ و دعوا ها و توضيح دادن هاي بي مورد در كامنت ها نميشه . اين كه هر كسي واسه تشكر يه كامنت بزاره جذاب نيست . 2 - كامنت ها جايي براي بحث كردن پيرامون مضمون يه مقاله هست . اينكه اشكالات ويرايشى- نگارشى نويسنده هم اونجا نقد ميشه بحث ها رو كور ميكنه . يعني كاش اين اشكال گيري ها به صورت پيغام خصوصي يا حداقل به يه روش ديگه اي مطرح بشه . اون كامنت " نظر روان شناسي " در مورد " همجنسگرايى "رو يادتونه ؟ 57 تا نظر ارزشمند تو اون كامنت به يادگار موند . من چقدر اطلاعات از اون كامنت گرفتم و چقدر مفيد واقع شد !

ميدونى جناب سر دبير همين چيزا مجله شما رو متفاوت كرده بود . اما الان حس ميكنم دوستان از سر تكليف گزارش تهيه ميكنن . سوژه هاي تكراري , نثر كوتاهي كه نشون دهنده نبود جزئيات بيشتر هست تا مفيد نويسي , آيا نوشتن از تجمعات معلمان ,  زنان و ... دردسر ساز بود ؟ لابد بوده نميدانم .. 

خواهشا نگيد گر تو بهتر ميزني بستان بزن ! نه من واقعا با پيدا كردن زيگ زاگ مسير ديگري رو تو زندگيم دنبال كردم به خاطر همينه كه دوست دارم رشد كنه و متفاوت باشه . موفق باشيد .

نظرات شما درباره مقالات

بزودی برنامه ی رادیویی با موضوع " اقلیت های جنسی" پخش خواهد شد که در آن از دختران همجنسگرا نیز خواهیم شنید . به طبع این موضوع به صورت مقاله نیز ، با توجه به نظر سر دبیر، منتشر خواهد شد .

رها جان ، آنچه که می گویی را نه صد در صد ، ولی قبول دارم . در رادیو نیز با چنین مشکلاتی روبرو هستیم و مباحث داغ روزهای اول ، در بعضی اوقات ، جای خود را به مباحث متعارف تری داده اند ( متاسفانه)

نظرات شما درباره مقالات

I am a college teacher in Orlando, Florida.  I was a university teacher in Tehran, but because my mother was Bahai , I could not continue to teach.  So I miss my Iranian students and Iran very much.  I wish I could have contacts with Iranians.  Yours Amir Sahameddin Ghiassi   email.

آدرس ای میل بدلیل مغایرت با قوانین سایت، حذق شد. لطفاً به خط و زبان فارسی بنویسید.

با تشکر - ویراستار

مقاله های خوب در تله تکست
با سلام
میخوام تله تکست ایران را به شما معرفی کنم .در این تله تکست که از شبکه 2 و 3 پخش می شود شمامی توانید اطلاعات بسیار زیادی در باره
هر نوع مطلب از سیاسی تا سرگرمی پیدا کنید. همچنین در آن مقاله های بسیار جالبی است که می توانید به این بخش مقاله های خودتان اضافه کنید
در سایت این شبکه به نشانی www.teletext.irib.ir  هم می توانید این مقاله را ببینید.
حتما سری به آن بزنید.
صيغه در قم

1-نفهميدم صيغه يك اشكال شرعي است يا روش پياده سازي آن در جامعه

2- و باز نفهميدم خودفروشي از نظر نويسنده قباحت دارد يا چادر به سر كردن

نظرات شما درباره مقالات
خسته نباشید.... مقاله های مربوط به پاتوق رو اگه دسته بندی کنین...و لینک جدا داشته باشه...دسترسی راحتتر میشه....الان 11 به قبل لیست نشده.... کلا دسته بندی ها یکم ضعف داره....ممنون