سلام، راستش من از روزهاي اول تولد زيگزاگ پيگير مطالبش بودم. اين مجله خيلي خوب شروع كرد و داشت شايد به جاهاي خوبي هم ميرسيد. اما نميدونم چي شده كه تقريباً از نزديكيهاي نوروز86 كيفيت مطالب خيلي افت كرده. شايد نپسنديدن سوژه مقالهها خيلي سليقهاي باشه و مسلماً هر آدمي توي يك مجله نميتونه مشتاقانه همه ستونها رو دوست داشته باشه و بخونه. اما اين چند وقت، تقريباً يك بعدي شده مجله. مطالب نه جذابه نه مفيد و نه حتي سرگرم كننده. از نظر نگارشي هم آدمو تشويق به خوندن نميكنه. من اين سايت رو دوست داشتم و فقط به اين خاطر اين يادداشت رو مينويسم كه احساس خطر كردم كه تلاش همگي شما بيثمر بشه. مشكلات شما رو نميدونم. اينكه آيا مقاله و مقاله نويس كم دارين؟ يا در انتخاب دچار مشكل و كمبود وقت هستين يا اينكه كليه مقالات كيفيت پاييني دارن و شما انتخاب بد از بدتر ميكنين؟ اما باور كنيد وقتي آدم به گوشه سمت راست صفحه، عناوين موضوعي نگاه ميكنه (جامعه، سينما، موسيقي، رسانه، كارتون، زنان، دانش، سبك زندگي و ورزش) و بعد توي صفحه نخست هر روز چيز به درد بخوري پيدا نميكنه نااميد ميشه. اين مجله تا اونجا كه من ديدم خواننده زياد داره. اما ممكنه همينجوري نمونه و اين حيفه!
با سپاس
سلام
من هم با نظر شما کاملا موافقم.
باور میکنید به همین دلیل تنها برای مرور نظرات کاربران به مجله سر میزنم و شمار کلیکهایم بر مطالب مجله به کمتر از پنج درصد شمار سرزدنم به سایت شده است.
موضوع را چندین بار با سردبیر در میان گذاشتهام و سینا نیز نظرات خاص خود را دارد.
نظرات سینا در نوع قانع کننده است اما با نظر مخاطبان و کاربران اصلی مجله کارگاهی زیگ زاگ کمی فاصله دارد.
من با برخی از اعضای اصلی مجله ارتباط برقرار کردهام آنها نیز همین نظر را دارند. اما سایت گرادنندگان دیگری دارد! مگه نه؟
فکر میکنم در شرایط کنونی سایت فارسی بی بی سی بهترین منبع برای این طیف کاربران است.
اگر به فیلتر شکن مناسب دسترسی ندارید سعی کنید کدهای متغیر آن را از در سرورهای مختلف بدست آورید و به جای نشانی معمولی، کدها را در محل آدرس تایب کنید.
تا اونجايي كه من مي دونم خيلي از بچه ها مطالب جذابي دادن كه تا حالا چاپ نشده پس فكر كنم مقصر بچه ها نويسنده نباشند
به نظرم مشکل دست تنها بودن سیناست گرچه سایت را هیچ گاه خالی و بیکار نمی گذارد .
خودم نمونه ای سراغ دارم که گفتنش بد نیست : اینجا مجله کارگاهی است که علاوه بر تصییح و چاپ مطالب باید ابعاد آموزشی نیز درنظر گرفته شود . سینا در طول سه روز گذشته "به اصطلاح " مرخصی بود . شخصا شاهد بودم که از زمان شب بخیر و خداحافظیم تا صبح بخیر فردا صبح هنوز نخوابیده بود و مشغول تهیه مطالب آموزشی در باب تیتر زنی بود .
آنچه که حایز اهمیت است این است که با درک این مسایل و با تقسیم مسیولیت به ویژه کار صادقانه و نه مغرضانه در کارگاه نگارش کمی از کار سینا را کم کنیم
آقا یا خانم پارسا ، بهرام عزیز و دوستان گرامی
نگرانی ، دغدغه و نگاه دقیق شما به سایت زیگ زاگ موجب دلگرمی و امیدواری ام به ادامه کار در این سایت می شود و شوق بهتر نوشتن و بهتر شدن را در من زنده می کند .
به عنوان یکی از نویسندگان سایت و تهیه کنندگان برنامه رادیویی زیگ زاگ از نظرات شما صمیمانه تشکر می کنم .
روی سخن شما با سردبیر است ، ولی اجازه دهید به سهم خودم این قول را بدم که با جون و دل انتقادتان را پذیرا و سعی در اصلاح خواهم داشت .
با تشکر فراوان
یاسر کورونی
آقاي كوروني عزيز، صميمانه از اينكه حداقل شما به حرف يكي از خوانندههاي اين مجله توجه كردين و جوابي شنيدم متشكرم.
یاسرجان
میشه بپرسم، در این سایت مسوولیتی به عنوان کمک سردبیر و یا ... داری؟ یا تنها به عنوان یک نویسنده و عضو کارگاه در بهبود آن تلاش خواهی کرد؟
از طرف ياسر پاسخ نمي دهم ولي به نظرم همه اهالي زيگزاگ بايد كمك سردبير باشند
بابی عزیز
همونطور که گفتی من فقط به عنوان نویسنده و عضو این کارگاه آموزشی در سایت و رادیو زیگ زاگ مشغول به کار هستم .
با اجازه شما من از این فرصت استفاده می کنم و یک توضیح کوچولو درباره سیستم تحریریه زیگ زاگ و اصولا تحریریه هایی که با استاندارد و روش های بین المللی کار می کنند میدم .
برخلاف اون چیزی که متاسفانه در ایران رایج است ، اینجا خیلی بحث اینکه چه کسی چه سمتی دارد مطرح نیست ، بیشتر از آن ، بالا بردن کیفیت اهمیت دارد .... البته اگر به ایران اشاره کردم منظور بدی نداشتم و قضاوت کلی هم نمی کنم . در واقع از تجربیات خودم در رسانه های داخلی مثال زدم ....
شناسنامه
سخنگاه
اشتراک مطالب