2008 اکتبر 6
نام کاربری: کلمه عبور:
کپی رایت، حقی فقط برای خارجیها

سوال من نه فقط از مسئولان سایت بلکه از همه ایرانی هاست. چرا نسبت به حقوق قانونی خود بی تفاوت هستیم؟ دیروز یکی از این تبلیغ نامه های شهر تورنتو را ورق می زدم که به اسم هفته نامه چاپ می شوند و تعدادشان هم روز به روز در حال افزایش است. سود سرشاری هم می برند و در راه رضای خدا هم کار نمی کنند. که اگر می کردند لااقل مطلب دزدی استفاده نمی کردند. در آخرین شماره یکی از آنها به اسم ایران جوان دست کم 4 مطلب از سایت شما چاپ شده بود که فقط یک کمیک از پندار را با نام نویسنده و ماخذ آورده بود. همین بلا را بر سر روزنامه های وزینی مثل روز آن لاین هم می آورند تا به ارزان ترین شکل، محتوایی هم به تبلیغ نامه خود بدهند. حالا دست "روز" به جایی بند نیست ولی شما که امکان آن را دارید از حقوق خود نه، لا اقل از حقوق نویسندگانتان دفاع کنید.

من هم فکر می‌کنم باید با جاهایی که از مطالب زیگزاگ بدون ذکر منبع استفاده می‌کنند برخورد جدی کرد. حداقل برای آنها که در کشورهایی زندگی می‌کنند که رعایت قانون کپی‌رایت در آنها الزامی است.
این هم آدرس اینترنتی مجله ایران جوان تورنتو.
به عنوان یکی از نویسندگان زیگزاگ و آفریننده بعضی از این آثار از مدیران سایت خواهشمندم موضوع رو پیگیری کنند.

با عرض پوزش اشتباهم رو تصحیح می کنم. مجله ای که در خصوص آخرین شماره اش صحبت کردم "ایران جوان" نبود "جوانان" بود. البته ایران جوان شاید بیش از این دومی در این زمینه ید طولا دارد. به هر حال عذرخواهی می کنم. آدرسش هم هست: http://www.javanan.ca/

مقاله "مک مافیا"، این ور آب، ویکی برای همه سه نمونه بود که در این شماره آورده شده.

نه تنها از مقالات زیگزاگ ، که از هویتش نیز سو استفاده می شود . برای مثال یک تلویزیون ماهواره ای در زمان پخش برنامه ی زیگزاگ ، برنامه ای با نام زیگزاگ راه انداخت و تیتراژ برنامه ی رادیویی زیگزاگ بی بی سی را تیتراژ خود کرد و چنین وانمود نمود که آن برنامه ی تلویزیونی ، ادامه ی این برنامه ی رادیویی است . :)